Het cultuurcentrum maakt deel uit van de bredere vrijetijdsdienst van de gemeente. Naast onze buren van de bib en de cultuurdienst maken ook de collega’s van de jeugd-, sport- en evenementendienst hier deel van uit.

Daarnaast werken wij samen met volgende partners:

Huis Van Het KInd

VOOR PROFESSIONELE PARTNERS

Het Huis van het Kind is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties in Groot-Asse. Al deze organisaties werken met (aanstaande) gezinnen met kinderen en jongeren tot en met 24 jaar. Samen willen zij deze gezinnen zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van opvoeding, gezondheid en ontwikkeling van de kinderen.  Of het nu gaat om kleine of grote vragen, om kleine of grote kinderen, de partners van het Huis van het Kind willen er zijn voor alle gezinnen.

VOOR GEZINNEN

Zoek je informatie als ouder? Zoek je steun? Je bent welkom met al je vragen over kinderen en jongeren, vanaf de zwangerschap tot 24 jaar. Medewerkers maken je wegwijs in het Assese aanbod voor gezinnen.

Kunstenacademie A. De Boeck

De Kunstenacademie August De Boeck heeft vestigingen in Asse, Affligem, Opwijk, Merchtem en Ternat. Je kan er terecht voor dans, muziek (zowel klassieke muziek / instrumenten als pop en jazz), stemvorming, woordkunst-drama en beeldende en audiovisuele kunsten.