Goodbye, Norma Jeane

JUDAS THEATERPRODUCTIES

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater musical
Na ‘De Rozenoorlog’ keert Judas Theaterproducties terug naar onze zaal met de musical ‘Goodbye Norma Jeane’. Een jongeman achterhaalt het geheim van Jane Edwards: in werkelijkheid is zij Norma Jeane Baker. Ooit beter bekend als Marilyn Monroe.
Tickets

HELLS BELLS

Ben Segers, Lucas Van den Eynde, Bert Huysentruyt Dominique Mondelaers

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Vier midlifers zien hun grijze bestaan wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf. In hun repetitiekot zijn de Hells Bells twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Wanneer het bedrijf waar ze werken de deuren sluit, moet de buikriem aan.
laatste tickets

Sherlock Holmes

Vitalski, Jean-Paul Van Bendegem en Johan Braeckman

| cultuurzaal Oud Gasthuis
literair bib Theater
Sherlock Holmes is hot. Er is het succes van de BBC-serie ‘Sherlock’ én een nieuwe vertaling van het boek ‘De avonturen van Sherlock Holmes’.Redenen genoeg om de beroemdste detective ter wereld eens onder de loep te nemen.
Tickets

Mijn naam is dood

KA Vijverbeek en L'Uomo Teatrale

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Te Gast Theater
Met ‘Mijn naam is Dood’ brengen de leerlingen van het GO! Campus Vijverbeek Asse met trots hun vierde stuk onder leiding van leerkracht en regisseur Bob Jacobs.
Tickets

La Superba

THEATERGEZELSCHAP MAASTRICHT

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Wim Opbrouck en Angela Schijf spelen de hoofdrollen in La Superba, Ilja Leonard Pfeijffers adembenemende lofzang op de stad Genua.
Tickets