Blikvanger

SINGALONG MET DE WIM OPBROUCK SINGALONG SONGBOOK

WIM OPBROUCK en band

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek
Als de donkere dagen naderen, komen wij naar je toe. Met een piano, liedjes, trompet, drum en bas. Geen karaoke of polonaise, maar wel een hartverwarmend concert door een kwartet dat de liefde voor muziek midden in de hartstreek draagt.
Tickets

Van Peel overleeft 2017

Michael Van Peel

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Michael Van Peel fileert het voorbije jaar.
uitverkocht

Compagnons de la chanson

Marijn Devalck en Liliane Saint-Pierre

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Namiddag
Bécaud en Brel maar ook France Gall en Céline Dion, Piaf en Aznavour. Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croissy, Yves Montand, Louis Mariano en Adamo. De ‘Compagnons de la Chanson’ trakteren u op een namiddag Frans chanson.
Tickets

Nieuws

Valse tickets voor uitverkochte tournee Clouseau30 in omloop

Het management van Clouseau heeft melding gekregen van tickets die aangeboden en verkocht worden via zoekertjeswebsites (oa. 2dehands.be) aan extreem hoge prijzen, met soms zelfs een meet & greet inbegrepen. Het management benadrutk dat er nooit tickets mét meet & greet te koop zijn aangeboden.

Vacature theatertechnicus

Als theatertechnicus zorg je voor een goede technische ondersteuning van de programmatie en van de werking van het Cultuurcentrum Asse. Je werkt o.a. mee aan de opbouw en de afbraak van decors, de bediening en het onderhoud van technische apparatuur, het onderhoud en kleine renovaties van gebouw,…