Den Horinck

Polyvalente zaal met bar, keuken en vergaderzalen

Den Horinck beschikt over een ruime polyvalente zaal (400m²) met podium (12m x 8m) en twee vergaderlokalen.
De zaal heeft een maximumcapaciteit van 400 personen. Je kan er eetfestijnen, ledenfeesten, concerten en andere podiumactiviteiten organiseren.

De zaal beschikt over een volledig uitgeruste bar met koelkasten en glazen (wijn- en schuimwijnglazen vraag je apart aan).

Tafels en stoelen zijn beschikbaar en plaats je na gebruik terug in de berging. Daarnaast kan je gebruikmaken van een mobiele tribune met 193 plaatsen (enkel op aanvraag).

Aan de zaal is ook een professioneel uitgeruste keuken verbonden met fornuis, frituur, bain-marie, hete luchtoven, vaatwasmachine, ... Bij huur van deze keuken is het gebruik van het beschikbaar keukenmateriaal (zoals bestek, borden, tassen, wijn- en schuimwijnglazen, potten en pannen...) inbegrepen.

Er is een basis licht- en geluidsinstallatie aanwezig, maar voor grotere podiumactiviteiten huur je best extra materiaal in.

Den Horinck is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 15 minuten loopafstand van het NMBS-station van Zellik en op 4 minuten loopafstand van de bushalte (Brusselsesteenweg).

Parkeren kan je op de parking naast of achter Den Horinck zelf, aan beide zijden van de Noorderlaan en op de ruime parking aan het begin van de Noorderlaan.

Er geldt een verplichte drankafname van minimum 1 fles water per dag. Naderhand brengen wij dus minimaal 1 fles water in rekening (of je die nu verbruikt of niet).

Je kan ook een globale drankbestelling plaatsen bij drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be) waarmee een concessieovereenkomst geldt.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden.

Je hebt vrije keuze wat betreft een cateraar, broodjeszaak, ...

  • Huwelijks-, familie- en dansfeesten zijn niet toegestaan.
     
  • Er geldt een volledig rookverbod.
     
  • Geen wifi beschikbaar.
     
  • Op vrijdag, zaterdag en zondag is de opkuis verplichtend te betalen bij besloten ledenfeesten en recepties. Bij commerciële activiteiten is dit steeds verplichtend.

Raadpleeg hier de infobrochure van zaal Den Horinck.

Voor meer informatie kan je bellen naar het nummer T 02 456 01 60 of mailen naar info [at] ccasse.be.

Plan je route