Feestzaal Zellik

Polyvalente zaal

De (oude) gemeentelijke feestzaal van Zellik is een ruime zaal, geschikt voor vergaderingen, ledenfeesten en familiefeesten.
Let wel: familiefeesten mogen slechts tot 22 uur plaatsvinden, zonder gebruik van de keuken.

De zaal bestaat uit twee delen, een bovenzaal met een capaciteit tot 200 personen en een benedenzaal met een capaciteit tot 100 personen. Deze delen kan je niet apart huren.

De benedenzaal beschikt over een volledig uitgeruste bar met koelkasten en glazen (wijn- en schuimwijnglazen dien je apart aan te vragen).

Tafels en stoelen zijn beschikbaar en plaats je na gebruik terug op de daartoe voorziene plaats.

De zaal beschikt over een keuken waarbij het gebruik van het beschikbaar keukenmateriaal is inbegrepen.

 

De feestzaal is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 15 minuten loopafstand van het NMBS-station van Zellik en op 2 minuten loopafstand van de bushalte (Brusselsesteenweg)

Parkeren kan je aan beide zijden van de Noorderlaan en op de ruime parking aan het begin van de Noorderlaan.

Er geldt een verplichte drankafname van minimum 1 fles water per dag. Naderhand brengen wij dus minimaal 1 fles water in rekening (of je die nu verbruikt of niet).

Je kan ook een globale drankbestelling plaatsen bij drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be) waarmee een concessieovereenkomst geldt.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden.

 • Huwelijksfeesten en dansfeesten zijn niet toegestaan. Familiefeesten zijn enkel toegestaan tot 22 uur, zonder gebruik van de keuken.
   
 • Er geldt een volledig rookverbod.
   
 • Geen wifi beschikbaar.
   
 • Op vrijdag, zaterdag en zondag is de opkuis verplichtend te betalen bij besloten ledenfeesten en recepties. Bij commerciële activiteiten is dit steeds verplichtend.
   
 • Enkel verenigingen, bedrijven en privépersonen uit Asse kunnen gebruik maken van deze zaal.

Voor meer informatie kan je bellen naar het nummer T 02 456 01 60 of mailen naar info [at] ccasse.be.

Plan je route