't Gezel

Podiumzaal met foyer, bar en keuken

Deze ruimtes worden ter beschikking gesteld vanaf 24 september 2024.
De podiumzaal met een oppervlakte van 288 m², een podium van 158m² en een maximumcapaciteit van 400 personen, is geschikt voor concerten, eetfestijnen, ledenfeesten en andere podiumactiviteiten.

Inclusief een volledig uitgeruste bar met een spoelbak, tapinstallatie, koffiepercolator en doorgeefkoelkasten voor flessen.

Tafels en stoelen dien je zelf te plaatsen en nadien ordelijk terug te plaatsen in de berging.

Er hoort ook een professioneel uitgeruste keuken bij de zaal met een uitgebreid opwarm-, koud - en afwasgedeelte. Bij de huur van deze keuken is het gebruik van het beschikbare keukenmateriaal (bestek, borden, tassen, wijn- en schuimwijnglazen, potten en pannen...) inbegrepen.

Verder is er een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie (plug-and-play mentaliteit) voorhanden. Wil je nog meer flexibiliteit? Dan kan je je eigen licht- en geluidstafel aansluiten.

Op aanvraag kan je een mobiele technische set met draadloze microfoons, beamer en geluidstafel gebruiken.

't Gezel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 15 minuten loopafstand van het NMBS-station van Zellik en op 5 minuten loopafstand van de bushalte (Brusselsesteenweg).

Parkeren kan je op de parking rond het gebouw, aan beide zijden van de Noorderlaan en op de ruime parking aan het begin van de Noorderlaan.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden. Deze dienen verplicht te worden afgenomen van de concessiehouder: drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be).

In het kader van de verplichte drankafname wordt altijd minstens 1 fles water per dag(deel) aangerekend, ongeacht of deze werd verbruikt.

Een cateraar, broodjeszaak, … kan je vrij kiezen.

  • Huwelijks-, familie-, dansfeesten en rouwmaaltijden zijn niet toegestaan.
     
  • Er geldt een volledig rookverbod.
     
  • Er is wifi beschikbaar.
     
  • Er wordt zowel een rolcontainer voor restafval als voor PMD geplaatst. Voor verdere info zie het toewijzings-, gebruikers- en sanctiereglement en het reservatiedossier.

Voor meer informatie kan je terecht bij CC Asse (T 02 456 01 60, info [at] ccasse.be).

Plan je route