't Gezel

Polyvalente zaal 2 (Eik)

Deze zaal wordt ter beschikking gesteld vanaf 1 september 2024.
Polyvalente zaal 2
/ Eik op de bovenverdieping, met een oppervlakte van 193 m² en een maximumcapaciteit van 100 personen, is geschikt voor vergaderingen, ledenfeesten, vorming en culturele activiteiten.

De zaal kan opgedeeld worden in 2 gelijke delen.

Inclusief een kitchenette met een spoelbak, 1 kleine en 2 grote frigo’s, en (enkel in deel A) een vaatwasmachine.

Tafels en stoelen dien je zelf te plaatsen en nadien ordelijk terug te zetten.

Een mobiel scherm (86”) is voorhanden; op aanvraag kan je een mobiele technische set met draadloze microfoons, beamer en geluidstafel gebruiken.

't Gezel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 15 minuten loopafstand van het NMBS-station van Zellik en op 5 minuten loopafstand van de bushalte (Brusselsesteenweg)

Parkeren kan je op de parking rond het gebouw, aan beide zijden van de Noorderlaan en op de ruime parking aan het begin van de Noorderlaan.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden. Deze dienen verplicht te worden afgenomen van de concessiehouder: drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be).

In het kader van de verplichte drankafname wordt altijd minstens 1 fles water per dag(deel) aangerekend, ongeacht of deze werd verbruikt.

Een cateraar, broodjeszaak, … kan je vrij kiezen.

  • Huwelijks-, familie-, dansfeesten en rouwmaaltijden zijn niet toegestaan.
     
  • Er geldt een volledig rookverbod.
     
  • Wifi vrij beschikbaar.
     
  • Hier wordt zowel een rolcontainer voor restafval als voor PMD geplaatst. Voor verdere info zie toewijzings-, gebruikers- en sanctiereglement en het reservatiedossier.

Voor meer informatie kan je terecht bij CC Asse (T 02 456 01 60, info [at] ccasse.be).

Plan je route