't Gezel

Vergaderlokalen 1 (Plataan) en 2 (Meiboom)

Deze lokalen worden ter beschikking gesteld vanaf 1 september 2024.
Vergaderlokalen Plataan en Meiboom op de bovenverdieping, met een resp. oppervlakte van 33 m² en 36 m² en een maximumcapaciteit van 18 personen, zijn geschikt voor vergaderingen, lessenreeksen en kleinschalige culturele activiteiten.

Inclusief een kitchenette met een spoelbak en een kleine frigo.

Tafels en stoelen staan klaar in een vierkante opstelling.

Een vast scherm (65”) is voorhanden; op aanvraag kan je een mobiele technische set met draadloze microfoons, beamer en geluidstafel gebruiken.

't Gezel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 15 minuten loopafstand van het NMBS-station van Zellik en op 5 minuten loopafstand van de bushalte (Brusselsesteenweg)

Parkeren kan je op de parking rond het gebouw, aan beide zijden van de Noorderlaan en op de ruime parking aan het begin van de Noorderlaan.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden. Deze dienen verplicht te worden afgenomen van de concessiehouder: drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be).

In het kader van de verplichte drankafname wordt altijd minstens 1 fles water per dag(deel) aangerekend, ongeacht of deze werd verbruikt.

Een cateraar, broodjeszaak, … kan je vrij kiezen.

Voor meer informatie kan je terecht bij CC Asse (T 02 456 01 60, info [at] ccasse.be).

Plan je route