zaal Kloosterhof

Polyvalente zaal met bar en keuken

Zaal Kloosterhof beschikt over een ruime polyvalente zaal (340 m²) met volledig uitgeruste keuken en bar.
De zaal heeft een maximumcapaciteit van 290 personen en is uitermate geschikt voor het organiseren van eetfestijnen, ledenfeesten, culturele activiteiten en vergaderingen.

De zaal beschikt over een volledig uitgeruste bar met koelkasten en glazen (wijn- en schuimwijnglazen vraag je apart aan).

Tafels en stoelen zijn beschikbaar en plaats je na gebruik te worden teruggeplaatst op de daartoe voorziene plaats.

Aan de zaal is ook een professioneel uitgeruste keuken verbonden met fornuis, frituur, bain-marie, hete luchtoven, vaatwasmachine, ...
Bij huur van deze keuken is het gebruik van het beschikbaar keukenmateriaal (zoals bestek, borden, tassen, wijn- en schuimwijnglazen, potten en pannen, ...) inbegrepen.

De zaal is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 12 minuten loopafstand van het NMBS-station van Mollem en op 2 minuten loopafstand van de bushalte aan de Sint Stefanuskerk (Lijn 216 Asse-Mollem-Asse).

De zaal beschikt niet over een eigen parking. Parkeren kan je op het dorpsplein aan de Sint Stefanuskerk, Dorp 13 te Mollem (loopafstand is een tweetal minuten).

Er geldt een verplichte drankafname van minimum 1 fles water per dag. Naderhand brengen wij dus minimaal 1 fles water in rekening (of je die nu verbruikt of niet).

Je kan ook een globale drankbestelling plaatsen bij drankenhandel Vandenameele, Meistraat 4 te 9300 Aalst (T 053 70 38 15 - e-mail: info [at] drankenvandenameele.be) waarmee een concessieovereenkomst geldt.

Het meebrengen van eigen dranken is ten strengste verboden.

Je hebt vrije keuze wat betreft een cateraar, broodjeszaak, ...

  • Huwelijks-, familie-, dansfeesten en rouwmaaltijden zijn niet toegestaan.
     
  • Er geldt een volledig rookverbod.
     
  • Geen wifi beschikbaar.
     
  • Hier wordt zowel een rolcontainer voor restafval als voor PMD geplaatst. Voor verdere info zie toewijzings-, gebruikers- en sanctiereglement en het reservatiedossier.

Voor meer informatie kan je bellen naar het nummer T 02 456 01 60 of mailen naar info [at] ccasse.be.

Plan je route