Familie

Zeg dat Frank Deboosere het gezegd heeft:

- Gezien de regen van de afgelopen dagen, verwachten we vrijdag een drassig terrein. Voorzie je dus van gepast schoeisel. Laarzen zijn een goed idee.
- In de weersvoorspellingen lazen we ook dat de wind zal draaien naar noordoostelijke richting. Het zal dus een stuk kouder worden. Kleed jezelf en je kinderen goed warm aan.
- Er wordt ook regen voorspeld voor vrijdag. Vergeet dus je regenkledij niet.
- Opgelet: op het terrein zijn er geen afdaken e.d. om onder te schuilen.

Indien het weer of de staat van het terrein belet dat de voorstelling plaatsvindt, lees je dat éérst op onze Facebookpagina. We zetten nadien ook een communicatie op deze website.


We raden aan om te voet of met de fiets naar het terrein te komen. Er is immers weinig parkeerplaats in de buurt.
Kom je wél met de wagen naar Asbeek? Als je hier klikt, krijg je een stratenplan met 3 parkings op.


Een magische vuurperformance.
Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit op een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht.
Met Incontri#2, Italiaans voor ontmoetingen, vertellen we je een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen.
Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…


Geschikt voor alle leeftijden! (advies minimumleeftijd: 3 jaar).


 Deze familievoorstelling zal doorgaan op het prachtige terrein van Natuurkampjes Boem Patat! Een verborgen pareltje in Asbeek.
Het is niet zo gemakkelijk om daar parking te vinden. We raden aan om tijdig te vertrekken. Parkeren kan aan de kerk (Kespier 26) of aan het voetbalplein (Elshout). Tip: Neem een step, fietsje of buggy mee.


i.s.m. Gezinsbond Asse: ben je lid van de Gezinsbond? Dan ontvang je € 1,00 korting per ticket. Aan het onthaal wordt deze korting rechtstreeks op je lidkaart/spaarkaart gezet, vergeet deze dus zeker niet mee te brengen.

Meer info: secretariaat@gezinsbond-asse.be

Trailer

Vlieg