Familie

Kort voor de kerstdagen, brengen we graag deze kerstklassieker van Tchajkowski op het podium. Het is kerstavond. Clara krijgt van oom Drosselmeier een Notenkraker. ’s Nachts komt die tot leven en vecht samen met het andere speelgoed tegen de muizenkoning. Om Clara te bedanken voor haar hulp bij het gevecht, neemt de Notenkraker haar mee naar een magische droomwereld.

Het sprookje roept de speciale stemming van kerstavond op en voegt er de kinderlijke blik aan toe als een betoverende, tweede werkelijkheid vol spanning en poëzie… en muziek natuurlijk. Werkelijkheid en verbeelding worden op een bijzondere manier met elkaar vervlochten op de muziek van Tchajkowski.


Katrijn Govaert (verteller), Nathalie Bosch (dwarsfluit) uit Asse en Sofie Hugo (klarinet) laten kinderen kennismaken met toegankelijke klassieke muziek en het verhaal achter de melodie.


i.s.m. Gezinsbond Asse: Ben je lid van de Gezinsbond? Dan ontvang je € 1,00 korting per ticket. Aan het onthaal wordt deze korting rechtstreeks op je lidkaart/spaarkaart gezet, vergeet deze dus zeker niet mee te brengen.

Meer info: secretariaat@gezinsbond-asse.be

Vlieg