Familie

De Vos… in het bos is een theater-wandeling voor het hele gezin vanaf 4 jaar.

Laat u mee voeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling.

Volg met het gezin de wegwijzers in het bos om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos! te bekijken. Deze episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te scannen.

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over... een wolf!

Praktisch:

Van start tot einde:  2 km

  • Wat trek je aan/wat neem je mee:

Met ‘De Vos… in het bos’ nemen we jullie mee naar één van de mooiste plekjes in Asse. En… ook wel één van de modderigste. Draag dus zeker niet je mooiste broek en zeker wél regenlaarzen of stevige stapschoenen.

Je hebt een smartphone of tablet nodig met 4G en een QR-codescanner.

De route is niet geschikt voor een rol- of kinderwagen. Heb je kindjes die te klein zijn om de hele route te wandelen, neem dan een draagzak- of doek mee.
(heb je dit niet en wil je het wel eens uittesten? Je kan draagdoeken huren bij Knoop And Go)

  • Parking:

Er is niet zoveel parking aan de start van de route. Als je kan, kom dan met de fiets.

Parkeren kan je aan de witte hoeve net voorbij de bocht (huisnr. 18). Parkeer de auto met de neus naar het gebouw, zo is er meer parkeerplaats. Aan Hof Ter Vrijlegem is er ook een plekje dat je mag gebruiken. Indien er op voorgaande plekken geen plaats meer is, mag je ook parkeren voor de hoeve op huisnummer 48. Let er daar wel heel goed op dat je de poorten niet blokkeert.
Wees hoffelijk en parkeer je niet zomaar langs de straat. Blijf op de voetpaden, hou het veilig.

  • Start van de wandeling:

De Bosveldweg. Links van de vijver aan Boven Vrijlegem nr. 48.

Zie plannetje.

  • En ook nog:

Blijf op de aangegeven paden en laat geen afval achter. Vos zal u dankbaar zijn. ;-)

Nu je daar toch bent, is het zeker de moeite om eens aan te bellen bij Hof Ter Vrijlegem, voor hun heerlijke streekproducten.

Je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als je ze gescand hebt tijdens de wandeling.

 


De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels en is een bewerking van de voorstelling Voilà, zei de Vos. Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

Spel Bart Embrechts en Alain Rinckhout | Muziek Jan Blieck | Kleding en attributen Miep Embrechts | Productieleiding An Lombaerts | Layout Miep Embrechts en Camille Huybrechts | Opname Robin Fasseur | Idee Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat | I.s.m. CC Brasschaat en met dank aan de Vlaamse Overheid
 

 

Vlieg