STRANGE COMEDY

Shelly Kastner en Jason McPherson

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Familie Humor
Een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater. Strange Comedy is gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en clownerie. Overal brengt het duo hun publiek aan het lachen.
Tickets

Red mij!

Els De Schepper

| cultuurzaal Oud Gasthuis
cabaret Humor Muziek
Els De Schepper is terug! In Red Mij! roept Els het publiek op om haar te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf...
Tickets

Dubbel Geboekt

De Frivole Framboos en Brussels Jazz Orchestra

| cultuurzaal en kapel Oud Gasthuis
Humor Muziek
De clash waarvoor musicologen al jaren waarschuwen is nabij! Door een vergissing staan De Frivole Framboos en het befaamde Brussels Jazz Orchestra op dezelfde avond geprogrammeerd, een oerknal (Urquell?) zonder voorgaande in de muziekwereld. Krijgen we chaos of de geboorte van een nieuw genre?
uitverkocht

Van Peel overleeft 2017

Michael Van Peel

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Michael Van Peel fileert het voorbije jaar.
uitverkocht

Er wordt naar u geluisterd

Wim Helsen

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Voor ‘Er wordt naar u geluisterd’ legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan?Ja hoor.
uitverkocht

Jubilee

Han Solo

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Hoera! Han solo staat 10 jaar op de podia. En hem kennende zal dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Géén stapje terug, maar een tandje bij. Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke ‘Best of’-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal.
Tickets

De man van morgen

Steven Goegebeur

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Komiek Steven Goegebeur beslist om het helemaal anders te doen. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘Man van Morgen’ is geboren. En u zal het geweten hebben.
laatste tickets