FoKKoF

Barbara Sarafian

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Meer dan 25 films (Aanrijding in Moscou, Rundskop, Zot van A) en televisiereeksen (Beau séjour, Professor T, Baptiste). Maar een zelfgeschreven one-woman show in de theaters stond al een hele tijd op haar bucketlist.

Uitgekookt

Joost Van Hyfte

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Met zijn nieuwe show beweert Joost ‘Uitgekookt’ te zijn. Tijd om andere zintuigen te beroeren, want waarvan krijg jij goesting? Van te kijken? Te ruiken? Of is jouw favoriete culinaire comedian ‘uitgekookt’ genoeg om je op het verkeerde been te zetten?

Jump!

Starbugs Comedy

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Familie Humor
Starbugs Comedy is hét antidepressivum bij uitstek! Drie Zwitserse acrobaten die op hun wereldtournee (van New York tot Tokyo) ook enkele shows in Vlaanderen spelen.

't Zal schoon zijn als het af is

Adriaan Vandenhoof

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
In ‘’t Zal schoon zijn als het af is‘ grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe en heldere inzichten én die aanstekelijke lachkrampen die we van hem gewend zijn. Waar heeft hij kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen?

De droom van Philo

Steven Van Herreweghe

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor Theater
Een ontroerende, soms pakkende, maar vooral geestige en warme theatershow waarin Steven Van Herreweghe zijn grote liefde voor TV eindelijk combineert met zijn eerste liefde: het theater.

Seniorie de Spielerei

Die Verdammte Spielerei

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar: haaruitval, steunkousen en stoma’s.