FoKKoF

Barbara Sarafian

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Meer dan 25 films (Aanrijding in Moscou, Rundskop, Zot van A) en televisiereeksen (Beau séjour, Professor T, Baptiste). Maar een zelfgeschreven one-woman show in de theaters stond al een hele tijd op haar bucketlist.

Uitgekookt

Joost Van Hyfte

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Met zijn nieuwe show beweert Joost ‘Uitgekookt’ te zijn. Tijd om andere zintuigen te beroeren, want waarvan krijg jij goesting? Van te kijken? Te ruiken? Of is jouw favoriete culinaire comedian ‘uitgekookt’ genoeg om je op het verkeerde been te zetten?

Jump!

Starbugs Comedy

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Familie Humor
Starbugs Comedy is hét antidepressivum bij uitstek! Drie Zwitserse acrobaten die op hun wereldtournee (van New York tot Tokyo) ook enkele shows in Vlaanderen spelen.

Full Contact Tour (VERPLAATST)

STEVEN MAHIEU

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
In al die jaren is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde in comedyland: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. De ‘Full Contact Tour’ is Stevens nieuwe zaalshow en toont de comedian op z’n best: heftig, onstuimig, krachtig, fel, erg goed, leuk.
verplaatst

't Zal schoon zijn als het af is

Adriaan Vandenhoof

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
In ‘’t Zal schoon zijn als het af is‘ grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe en heldere inzichten én die aanstekelijke lachkrampen die we van hem gewend zijn. Waar heeft hij kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen?

Influencer

Henk Rijckaert

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
"Ik ben niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook, … Ik sta dagelijks met al mijn volgers in contact. Die hechte band maakt van mij een influencer. Ik heb invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet ik voorzichtig omgaan"

Seniorie de Spielerei

Die Verdammte Spielerei

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar: haaruitval, steunkousen en stoma’s.