Wawa (als support act bij DJ Solid)

Hopduvel: 01.00 tot 02.00 uur

Jordi Wawa
Jordi Wawa

Als supportact bij zijn DJ-set brengt DJ Solid hiphopper Wawa mee. De Aalstenaar timmert met succes aan zijn weg in de muziekwereld. In zoverre dat hij geldt als de hiphopkoning van zijn stad en voor vele jonge rappers een inspiratiebron is.

“die youngin’ on the block”: Wawa

Wawa: “Het begint altijd heel klein. Op mijn 11de schreef ik m’n eerste raps. De beats vond ik op Youtube. Op mijn 14 jaar ben ik beginnen optreden."

Al snel begon het woord rond te gaan van die “Youngin’ on the block’. Maar het is op 16-jarige leeftijd dat de rapper zijn eerste statement dropte! Een remix van “Desiigner – Panda” veroverde de stad. Tienduizenden views later was iedereen het er over eens: WAWA is the future.”

Ondertussen zette de twintiger Betong in Aalst en het Fissa Festival in Denderleeuw op z’n kop. Zijn optredens hadden een zelden gezien effect op de jeugdige fans voor het podium. Wawa: Het publiek werd gek. Ik stond er zelf van te kijken.”

maar éérst: een feestje!

De jonge rapper barst van de ambitie, maar is tegelijk ook realistisch: Als je ergens wil geraken, dan moet je hard werken. Zo probeer ik ook mijn naam te maken”
 

Maar éérst: en feestje! “Je moet gewoon naar mijn show komen en het gewoon naar je zin hebben. Mijn publiek is blank, bruin, dit en dat. Het maakt niet uit welke kleur, gewoon samen een showtje maken, een feestje bouwen. Daarna lekker naar huis.”

DJ Solid en Wawa starten om 01.00 uur.

Panda (remix)

In de ochtend

Ballin'