CYRANO DE BERGERAC

Het Ongerijmde

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Theaterstuk naar het gelijknamige verhaal van Edmond Rostand. Cyrano, stoere vechtersbaas en virtuoos dichter, is verliefd op zijn Roxane. Hij durft haar zijn liefde niet te verklaren omdat hij gekweld wordt door zijn onzekerheid over zijn uiterlijk.
Tickets

En toen waren er nog 0

Loge10 Theaterproducties

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Het meest verkochte boek van Agatha Christie komt tot leven op de scène. Op een onbewoond eiland worden tien gasten uitgenodigd die elkaar niet kennen. De gasten komen één voor één op gruwelijke wijze aan hun einde.
Tickets

Goodbye, Norma Jeane

JUDAS THEATERPRODUCTIES

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater musical
Na ‘De Rozenoorlog’ keert Judas Theaterproducties terug naar onze zaal met de musical ‘Goodbye Norma Jeane’. Een jongeman achterhaalt het geheim van Jane Edwards: in werkelijkheid is zij Norma Jeane Baker. Ooit beter bekend als Marilyn Monroe.
Tickets

HELLS BELLS

Ben Segers, Lucas Van den Eynde, Bert Huysentruyt Dominique Mondelaers

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Vier midlifers zien hun grijze bestaan wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf. In hun repetitiekot zijn de Hells Bells twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Wanneer het bedrijf waar ze werken de deuren sluit, moet de buikriem aan.
Tickets

Sherlock Holmes

Vitalski, Jean-Paul Van Bendegem en Johan Braeckman

| cultuurzaal Oud Gasthuis
literair bib Theater
Sherlock Holmes is hot. Er is het succes van de BBC-serie ‘Sherlock’ én een nieuwe vertaling van het boek ‘De avonturen van Sherlock Holmes’.Redenen genoeg om de beroemdste detective ter wereld eens onder de loep te nemen.
Tickets

La Superba

THEATERGEZELSCHAP MAASTRICHT

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater
Wim Opbrouck en Angela Schijf spelen de hoofdrollen in La Superba, Ilja Leonard Pfeijffers adembenemende lofzang op de stad Genua.
Tickets