tangoconcert

Roffa Tango

| kapel Oud Gasthuis
Zondag+ Muziek
Roffa Tango Trio speelt het repertoire van Astor Piazzolla tot aan de tango van vandaag. Het unieke trio bestaande uit bandoneon, piano en contrabas weet met hun verrassende en vaak nog onbekende repertoire een breed publiek te raken.
Tickets

Ticket in een nachtkastla

Wigbert

| zolder Oud Gasthuis
Zondag+ Muziek
‘Ticket in de nachtkastla’ is de titel van Wigberts debuut-cd, exact 25 jaar geleden. Deze integere bard brengt ons klassiekers als ‘Huilen naar de maan’, ‘Tennis’ en ‘Ebbenhout Blues’ maar aangestoken door folk, blues en country ook hoogtepunten uit diverse albums.
Tickets

Fairly Tales

Toeac

| zolder Oud Gasthuis
Zondag+ Muziek
Een aantal jaren geleden speelde Toeac de pannen van het Oud Gasthuisdak met een verbluffend virtuoos accordeonconcert. Ze komen terug met het programma ’Fairly Tales’ met befaamde muzikale sprookjes van o.a. Tchaikovsky (Notenkrakerssuite), Grieg (Peer Gynt), Wammes (Cours de la Vie).
Tickets

De Toverfluit in een note(n)dop

Maaike Cafmeyer

| zolder Oud Gasthuis
Zondag+ Muziek
De Toverfluit is wellicht de belangrijkste opera die Wolfgang Amadeus Mozart schreef. In dit concert brengen Maaike en haar twee hoboïsten Bram Nolf en Piet van Bockstal een pocketversie van dit meesterwerk.
uitverkocht

Histoires sans paroles 3

Wouter Vandenabeele

| zolder Oud Gasthuis
Zondag+ Muziek
Het laatste deel van de chansons-triologie. Op zijn vele reizen verzamelde Wouter Vandenabeele impressies en verwerkte die tot muzikale reisverhalen.
Tickets