Blikvanger

Beeldende kunst

Leraarstentoonstelling Kunstenacademie August De Boeck, Asse

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Tentoonstelling
Deze tweejaarlijkse tentoonstelling is een groepstentoonstelling met alle leerkrachten van de Kunstenacademie August De Boeck Asse waardoor Assenaren en andere kunstzinnige bezoekers de kans krijgen kennis te maken met werken van de leerkrachten in hun diverse disciplines.

De parels en de zwijnen

RICK DE LEEUW

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek
openingsvoorstelling nieuw seizoen. De Leeuw en zijn band (met oa Axl Peleman en Jan Hautekiet) komen het seizoen op een feestelijke wijze openen met een batterij Nederlandstalige covers.
Tickets

Pettson en Findus - Vergetelingetjes (4+)

Ontbijtfilm

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Familie Ontbijtfilm
De sympathieke uitvinder Pettson en zijn ondernemende kat Findus in de hoofdrollen! Een kapotte zwemmachine, een droom waar Findus groot is en Pettson klein, hoe Findus bij de uitvinder terechtkwam, waar de naam Findus vandaan komt en hoe het tweetal ooit een schat heeft gevonden.
Tickets

Nieuws

HUINEGEM AFGESLOTEN TER HOOGTE VAN SPOORWEGBRUG

Van woensdag 9 tot en met vrijdag 18 september wordt de Huinegem ter hoogte van de spoorwegbrug afgesloten voor alle doorgaand verkeer (ook voor fietsers en voetgangers). De Huinegem - en dus ook het CC en de bib - zijn enkel bereikbaar via de N9 - de steenweg.

Tom Vanstiphout mee op tournee met Jan Leyers

Tom Vanstiphout, gitarist bij Clouseau en Milow, vergezelt Jan Leyers op diens tournee. Leyers bracht eind augustus zijn nieuw album 'Helder' uit. Naar aanleiding daarvan trekt het duo het land rond. Op zaterdag 31 oktober stelt Jan Leyers zijn nieuwe nummers voor in Asse.