• GEDICHTENDAG

  Met zingen is de liefde begonnen

  Met zingen is de liefde begonnen'. Met deze mooie woorden bezingt Gedichtendag de poëzie! Niemand beter dan een dichter kan de complexiteit van de liefde bezingen. Op donderdag 29 januari steken de cultuurdienst en 't Smiske het haardvuur aan voor een poëtische avond met dichters, muzikanten en u,
  Meer lezen
 • WAAR IS KNOESTER?

  ontbijtfilm

  Derde en laatste vrolijke familiefilm met de koddige Junior en de koppige Knoester in de hoofdrollen. Nostalgische ode aan de ongedwongen, kinderlijke fantasie in vintage jaren '60 stijl.
  Meer lezen
 • HENK RIJKCKAERT

  De fun, de hits

  Henk Rijckaert is ongetwijfeld één van de smaakmakers in de comedy-scene. In deze nieuwe show gaat hij resoluut voor de grap én voor muziek! Ken je dat? Van die liedjes die aan de binnenkant van je hoofd blijven plakken. Soms is het lezen van die woorden al genoeg.
  Meer lezen

Blikvanger

Van hierboven

Yevgueni

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Podium
Laat een sabbat van bijna 2 jaar nu net het perspectief hebben geboden om de zaken wat meer van op een afstand te bekijken. En ziedaar: dit najaar verschijnt hun vijfde studioalbum: “Van hierboven”. Met daaraan gekoppeld een tournee die hen ook naar Asse brengt.
Tickets

De Muizenval

Loge 10

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater Podium
Hotel Monskwell Manor is volledig afgesneden van de buitenwereld. In de buurt heeft die dag een moord plaatsgevonden. Vermoedelijk houdt de dader zich schuil in het hotel. De Muizenval is de meest gespeelde thriller ter wereld. Met oa Jelle Cleymans, Jan Schepens en Erik Goris.
Tickets

Nieuws

SPIJTIG VAN DE BOMEN: LOCATIEWISSEL

'Spijtig van de bomen', de boekenvoorstelling van StuBru-gezicht Stijn Van de Voorde (donderdag 19 maart), verhuist van de Zolder naar de cultuurzaal.

Begaan met het milieu?

Heb jij ideeën over hoe de CO2- uitstoot kan teruggedrongen worden? Denk je graag mee na over mogelijke klimaatacties? Dan ben je zeer welkom op de eerste Klimaatraad: dinsdag 10 februari 2015 van 19.30 tot 22.30 uur in jeugdcentrum 't Jass, Asphaltcosite 20, Asse.