Blikvanger

Hotpot juwelen/Knipvormen

Yora Jewels

| Oud Gasthuis
Vorming
De hotpot is een keramisch potje waarmee je glasstukjes kan smelten. Zo kan je op een eenvoudige en veilige manier de mooiste juwelen maken! Je start met het knippen van glanzende stukjes papier en smelt deze daarna tussen het glas. Een eigen, volledig origineel juweel!
Tickets

Met mij gaat alles goed

BEGIJN LE BLEU

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor
De uitverkochte zaal van vorig jaar bewijst het: CC Asse loves Begijn! ‘Met mij gaat alles goed’ is z’n nieuwe. Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al de rest is bagage. Eenvoudig, niet?
Tickets

1000 man sterk

MICH WALSCHAERTS

| cultuurzaal Oud Gasthuis
cabaret
Mich Walschaerts zingt. De meest pakkende songs. Hij vertelt. Schrijnende, hilarische verhalen. Hij speelt. De meest kwetsbare, pijnlijk herkenbare personages. En hij wordt muzikaal begeleid door zeer straffe gasten. Over leven en liefde, over alles of niks. Absoluut autobiografisch.
Tickets

Nieuws

Piet Piraat: te gast in CC Asse

Schip ahoy kornuiten!
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2016 is Vlaanderens populairste piraat te gast in CC Asse. Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat een spannend prehistorisch avontuur!

Asse in de ban van carnaval

Midden februari is Asse opnieuw in de ban van het carnaval. Op vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 februari zet Asse de zotskap op.