• Koen De Graeve en De Post

  Acteur Koen De Graeve schreef heel wat Nederlandstalige nummers. Lekkere, ophitsende poprock, disco, technoballades of melancholische liefdesliedekijns. Zoveel songs. Evenveel stijlen. Van alles teveel of nooit genoeg. Reggae ook. Met trompetgeschal. En drie dames.
  Meer lezen
 • Intouchables

  film

  Een tot aan zijn nek verlamde aristocraat in een rolstoel neemt de werkloze Driss in dienst die hem moet verzorgen en begeleiden. Maar die ‘verzorger’ blijkt algauw een lefgozer annex plantrekker te zijn. Maar vreemd genoeg ontstaat er toch een sterke vriendschap.
  Meer lezen
 • Over de drempel(vrees)

  tentoonstelling

  Fotograaf Pieter Coomans portretteert op vraag van de Gemeentelijketoegankelijkheidsraad Assenaren die bepaalde drempels ervaren. Overwin je eigen drempelvrees en open je ogen voor hun verhaal.
  Meer lezen

Blikvanger

Kat op een heet zinken dak

De Spelerij

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater Podium
Klassieker uit de theaterwereld. Familiedrama over de confrontatie tussen de rijke patriarch Papi en zijn alcoholverslaafde zoon Brick. En dan zijn er nog de schoondochters; al druk bezig met de verdeling van de erfenis. Met o.a. Mathias Sercu, Eva Van de Gucht, Roy Aernouts en Lotte Pinoy.
Tickets

Viert

Eva De Roovere

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Podium
Zeven jaar na haar solodebuut ‘De Jager’ en drie albums verder is Eva De Roovere nog lang niet uitgezongen. Dit toont ze met ‘viert’, haar vierde album, en ze nodigt joú uit voor het feest!
Tickets

Classics revisited

Kugoni Trio

| kapel Oud Gasthuis
Muziek Klassiek Zondag+
Het Kugoni Trio vertolkt hun versie van de klassiekers. Dit topgezelschap is laureaat van SuperNova, het vroegere Gouden Vleugels en staat garant voor verrassende topkwaliteit.
Tickets

Nieuws

tijdschrift Ascania te koop

Naar aanleiding van de tentoonstelling 'De Groote Oorlog in de Brabantse Kouters' kan je aan de balie van het CC het Ascaniatijdschrift over de Groote Oorlog kopen.