• FOTOGRAFIE TENTOONSTELLING EVELIEN VAN ELSEN

  Het verhaal van twee geliefden

  Evelien maakt beelden met een emotie waarbij de toeschouwer het gevoel krijgt middenin de actie te zitten. Hier is een verhalenvertelster aan het woord.
  Meer lezen
 • KLASSIEKERS UIT 'ONS KOOKBOEK'

  kookworkshop

  Vele generaties zijn opgegroeid met ‘Ons Kookboek’. In deze workshop staan de echte klassiekers uit moeders keuken centraal.
  Meer lezen
 • WILLIAM EN DE FOREVERBAND

  première verjaardagstournee

  In 2015 staat zanger William 40 jaar op de planken. De Foreverband – een groot orkest van +- 60 muzikanten - zet haar schouders onder dit verjaardagsconcert. William zingt enkele eigen nummers maar vooral covers.
  Meer lezen

Blikvanger

JEUGDBOEKENWEEK

bibliotheek

| Bibliotheek
Familie Project
Van 14 tot en met 29 maart vindt de Jeugdboekenweek plaats. Thema dit jaar is humor. In Asse zet de bib dit boekenfestijn in de kijker met een moppentapperstent, een lachcircuit en een clowneske theatervoorstelling.

Spijtig van de bomen

Stijn van de Voorde

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor Vorming
In deze lezing komen iconische boeken aan bod die in eerste instantie verguisd werden door critici, maar in de loop der jaren terecht hun plaats verworven hebben op het onderste schapje van het boekenrek op de zolder van Stijn Van de Voorde.
Tickets

Première

Jeroen Van Nieuwenhove

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Tentoonstelling
Ontdek de prille stappen van deze jonge fotograaf in het betere studiowerk en de nachtfotografie. Hij neemt ons ook mee naar het wonderlijke Ijsland.

Nieuws

DEURDEDEURDEUR IS UITVERKOCHT!

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de theaterkomedie Deurdedeurdeur. Toch nog op zoek naar een ticket? Neem dan een kijkje op de ruilbox bij deze voorstelling.