• vorming: boekentas voor de kinderen

  naaicursus

  Wil je ook een handgemaakte, coole en unieke boekentas voor je kleuter? Dit is je kans. Enige naaiervaring is vereist. Je dient je eigen naaimachine mee te brengen.
  Meer lezen
 • KOEN DEGRAEVE EN DE POST

  Acteur Koen De Graeve schreef heel wat Nederlandstalige nummers. Lekkere, ophitsende poprock, disco, technoballades of melancholische liefdesliedekijns. Zoveel songs. Evenveel stijlen. Van alles teveel of nooit genoeg. Reggae ook. Met trompetgeschal. En drie dames.
  Meer lezen

Blikvanger

Waar volgens Fried de ster bleef stille staan

Fried Ringoot

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Humor Podium
Première.
Fried komt terug: met verse verhalen, nieuwe liedjes en veel warmte. Hij neemt je mee in de carrousel van zijn leven. Een authentiek verhaal. Over genegenheid geven en graag krijgen. Mekaar graag zien. In het kader van de Internationale dag van personen met een handicap.
Tickets

Kat op een heet zinken dak

De Spelerij

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Theater Podium
Klassieker uit de theaterwereld. Familiedrama over de confrontatie tussen de rijke patriarch Papi en zijn alcoholverslaafde zoon Brick. En dan zijn er nog de schoondochters; al druk bezig met de verdeling van de erfenis. Met o.a. Mathias Sercu, Eva Van de Gucht, Roy Aernouts en Lotte Pinoy.
Tickets

Viert

Eva De Roovere

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Podium
Zeven jaar na haar solodebuut ‘De Jager’ en drie albums verder is Eva De Roovere nog lang niet uitgezongen. Dit toont ze met ‘viert’, haar vierde album, en ze nodigt joú uit voor het feest!
Tickets

Nieuws

tijdschrift Ascania te koop

Naar aanleiding van de tentoonstelling 'De Groote Oorlog in de Brabantse Kouters' kan je aan de balie van het CC het Ascaniatijdschrift over de Groote Oorlog kopen.