Blikvanger

deWattman

De Kolonie MT en Vic De Wachter

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Theater Jazz
Acteur Vic De Wachter en het muziekcollectief De Kolonie MT vertellen het verhaal van Leon Vermast, een trambestuurder een transport dat hij moet doen tijdens de oorlogsjaren. Over hoe één gebeurtenis een blijvende krater kan slaan in iemands leven.
Tickets

hommageconcert Paco de Lucía

Federico Ordoñez, Myrddin, Carmen Fernandez e.v.a.

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek dans
Het kruim van de Belgische Flamenco-scene bundelt de krachten voor een eerbetoon aan Paco de Lucia. Niet louter een gitaarconcert, maar een gebalanceerde voorstelling waar alle elementen van de Flamenco in aan bod komen.
Tickets

Schoft

Kommil Foo

| cultuurzaal Oud Gasthuis
cabaret
Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan.
Tickets

Nieuws

KOMMIL FOO GENOMINEERD

De broers Raf en Mich Walschaerts, die samen het cabaretduo Kommil Foo vormen, zijn met hun voorstelling "Schoft" één van de vier genomineerden voor de Poelifinario 2015-2016. Die prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de makers van de beste cabaretvoorstelling van het seizoen.