• Over de drempel(vrees)

  tentoonstelling

  Fotograaf Pieter Coomans portretteert op vraag van de Gemeentelijketoegankelijkheidsraad Assenaren die bepaalde drempels ervaren. Overwin je eigen drempelvrees en open je ogen voor hun verhaal.
  Meer lezen
 • DE SCHEDELGEBOORTEN

  Het beste van

  De Schedelgeboorten hebben heel wat watertjes doorzwommen. Een bloemlezing van hun beste liedjes, gekste acts en leukste babbels. Om de fans dubbel te laten genieten, maar ook om de vele ongelukkigen die hen nog niet zagen de kans te geven hun schade in te halen.
  Meer lezen
 • OORLOGSGELEERDEN

  songs van Elvis Costello, Bob Dylan, U2, Sting eva

  afsluiter van het herdenkingsjaar met liedjes in vele talen over oorlog en vrede in alle tijden. ‘Masters of war’, ‘Mijnheer de president’, ‘Rocket launcher’, ‘Goodnight Saigon’. Songs van Bob Dylan, U2, Boudewijn De Groot, Billy Joel, Sting, Marlène Dietrich, Elvis Costello en Wannes Van de Velde.
  Meer lezen

Blikvanger

Toen leven overleven was

De Groote Oorlog in de Brabantse Kouters

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Tentoonstelling
De fiets vormt de rode draad tijdens deze reizende tentoonstelling over het leven in Asse en omstreken gedurende De Groote Oorlog.

Naaicursus geboortegeschenken (beginners)

Lotte De Wagter

| kamer Geertrui, Oud Gasthuis
Vorming
Kriebelen je vingers ook bij het zien van al die leuke babyspulletjes? Ooit al gedacht: “kon ik dat zelf maar maken…”? Dat kan! Lotte neemt jullie mee in de wondere wereld van naaimachines, stofjes en fournituren.
Tickets

What's love got to do with it
(Ike & Tina Turner)

Misses Big Stuff band

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Podium
Een opgehitste garde jonge profmuzikanten die hun bewondering voor Tante Tina vorm en klank geven in een ‘steamy’ theatershow waarin de muziek wordt ondersteund met woord én beeld. Met Assenaar Jan Eggermont in de rangen.
Tickets

Nieuws

FEESTBUSSEN DE LIJN TIJDENS OUDEJAARSNACHT

Ook in Asse legt De Lijn tijdens Oudejaarsnacht speciale feestbussen in. De bussen op lijn 214 (Aalst – Hekelgem – Asse – Koekelberg – Brussel) komen om de 60 minuten voorbij.