By Bread and Mountain is de samenkomst van een jongen, een meisje, een gast en twee andere kinderen. Ze vinden zichzelf socially awkward, maar beloven zich te gedragen. Behalve de drummer, dat kunnen ze niet garanderen. The Blowfield Kings brengen vintage 50s en 60s blues en roots.

By Bread and Mountain

By Bread and Mountain is de eerste band ter wereld die een mening heeft over glutenvrij brood. 5 muzikale handlangers, brood, rock, plezier, suiker, pop en een brok emoties werden in de bergen geblend. Ziedaar By Bread and Mountain.

Met energetische en emotioneel geladen alternatieve rock drukken de 5 hun eigen stempel, terwijl ze alle hoeken van hun ziel tonen.

 

Wannes Van Leemput - Gitaar/stem
Stijn De Keyser - Gitaar/stem
Gauthier Dupont - Gitaar
Jasmijn Praer - Bas
Wouter François - Drum/stem

The Blowfield Kings

The Blowfield Kings is een blues & roots band, die zich laat beïnvloeden door de grote meesters van toen. Hun missie? De electric blues uit de jaren 50 en 60 terugbrengen! 

De doorwinterde muzikanten brengen zowel eigen nummers als gekende hits van onder andere Jimmy Reed, Little Walter, Muddy Waters, Willie Dixon, Sonny Boy Williamson... allemaal volgens de authentieke sound.

Laat je entertainen, vergeet je zorgen en dans die groove!

Met  Zellikenaar Bart Jult op de gitaar. 

 

Johan Loisen - Zang
Werner Braito - Harmonica
Bart Jult - Gitaar
King Norre - Contrabas & Electrische bas
Jürgen Claes - Drums