Begin juni valt onze fonkelnieuwe seizoensbrochure in de bus; een menukaart waarbij kwaliteit, amusement, vernieuwing en herkenning hand in hand gaan met verrassende foto's van 'Klasse van Asse' Claudia Neukermans.

Claudia Neukermans is een beetje kind aan huis in het cultuurcentrum. We leerden haar kennen als een jong en pril fotografieveulen dat driftig dravend de fotografie omarmde als een passionele drive om altijd verder te kijken dan het oog ons vertelt.

Haar eerste urbextentoonstelling ‘Schoonheid in verval’ in het CC was een succes en tijdens de vernissage verbrak ze alle records. Ondertussen werd ze ook hopduvel-fotografe waar ze haar lens richtte op een feestende menigte of een duveldetail zoals zij alleen het kan opmerken. En nog was ze niet te stoppen. Terwijl ze verder groeide als huwelijks-en familiefotografe, maakte ze samen met Moniek De Vis een combinatie tussen letter en beeld met ‘Er was eens…’ waar ze de vervlogen historiek van gebouwen in Asse ‘in the picture’ plaatste.

Nu is ze onze gastfotografe en maakte ze de originele beelden voor onze nieuwe seizoensbrochure.
Meermaals vonden we haar liggend op de rug om een nieuw perspectief te ontdekken. Foto's die je tijdens de zomervakantie ook kan bekijken in het CC.