Jeane Flo, dat is stevig en kwetsbaar. Rock meets punk meets funk meets emotional songwriting. The Philips is een keurteam van door de wol geverfde muzikale omnivoren die ambiance brengen op topniveau.

Jeane Flo

Jeane Flo omschrijven we als stevig en kwetsbaar: gevoelige songwriting in een jasje van stevige rock! Soms punk en ook een paar hints naar funk.

Jeane Flo, dat zijn straffe muzikanten die regelmatig in Mollem terug te vinden zijn, of te horen, in de muziekkelder van gitarist Maxime. Klasse van Asse dus, en op het FielFestival spelen ze een thuismatch in de pastorie.

 

Heleen Desmet - Stem
Maxime Aerts - Gitaar
Noah De Matos - Bas
Lucas Heytens - Toetsen
Catherine Denayer - Percussie

The Philips

The Philips, 4 mannen met een missie, passie (vooral dat) en bij momenten een verbazend grote mond. Ambiance op topniveau verzekerd!

Innerlijk plezier is 4 mannen op leeftijd die een hele avond over voetbal praten. Aanstekelijk plezier is 4 muzikanten die in de grote trommel van 60 jaar popmuziek grabbelen en daar vergeten én onvergetelijke parels uithalen. Om zo een enthousiast publiek een memorabele avond te bezorgen. Soms is het heel eenvoudig, meer moet dat niet zijn.

 

Filip Bolaert - Gitaar
Bert Embrechts - Bas
Jan Hautekiet - Piano
Ben Crabbé - Drum