Romulus Rex verenigt oud met nieuw, folk met rock, klavecimbel met gitaar. Of probeert dat, althans. Ni zievere, speile! Peter Vanlaet komt exact dat doen, enkel hij, akoestisch op gitaar.

Enkel met ticket

Anders dan bij andere Fiel-concerten kan je bij Mama's Jasje en Romulus Rex ENKEL met een geldig ticket het terrein op.
Er zijn de avond zelf geen beschikbare plekjes meer.

Romulus Rex

Romulus Rex begeeft zich ergens tussen gisteren en morgen, klavecimbel en gitaar, Rome en Leuven. Remus en de Hopduvel vinden het allemaal best goed. Want Wies De Vos is een kleinzoon van Mandus De Vos, gekend van De Collega's en leerkracht geweest aan de kunstenacademie in Asse. En een achterkleinzoon van Eugeen Van Den Broeck. Een naam die bij iedereen wel een (hoppe)belletje zal doen rinkelen als inspirator van de Hopduvelfeesten. Als dat geen Klasse van Asse is.

 

Wies De Vos - Gitaar/stem
Anneleen Laeremans - Andere/stem
Marie Liese Schuurmans - Blazer/stem/hoorn
Daan Soenens - Bas/contrabas
Laurens Deckers - Toetsen
Michiel Van de Weerd - Percussie

Mama's Jasje

Peter Vanlaet is terug van nooit weggeweest wanneer hij grasduint in zijn 33-jarige carrière en zijn meest autobiografische nummers kiest. Zowel nummers van Mama’s Jasje, als eigen intieme liedjes, waarbij hij persoonlijke verhalen niet schuwt, komen aan bod.

In een sfeervolle setting en enkel zijn gitaar, brengt Peter Vanlaet met "Dagboek van een zanger" tekst en muziek die door merg en been gaat.