Door de overvloed aan informatie rond gezond eten, is het tegenwoordig moeilijk om de zin van de onzin en hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Met veel enthousiasme en de nodige wetenschappelijke onderbouwing geeft Karolien Olaerts een klare kijk op wat gezonde voeding nu precies is.

“Gezond eten, zonder regeltjes, dat heb ik in petto voor jou.”

Ze gelooft er steevast in dat de combinatie van feitelijke wetenschap, aanvoelen wat voor ons unieke lichaam het beste werkt én een set aan praktische, haalbare trucs samen dé sleutel vormen naar een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl. En bijgevolg naar een meer energiek, fit en blij lichaam.

Je mag een combinatie verwachten van haar kennis als biomedisch wetenschapper (met als specialisatie voedingswetenschappen), realistische, no-nonsense tips en persoonlijke anekdotes, verwerkt in een actuele en interactieve presentatie van anderhalf uur.

Karolien Olaerts

Karolien Olaerts is voedingswetenschapper en foodie, bekend als foodblogger op Karola's Kitchen. Ze  focust op groenterecepten die toegankelijk én lekker zijn. De auteur schreef reeds verschillende kookboeken. Ook op 'njam!' heeft ze een kookprogramma.