De prijzen voor tickets staan bij elke voorstelling vermeld.

Voor de avondvoorstellingen hebben we een abonnementenformule uitgewerkt: +21 jaar en -21 jaar. Voor beide formules geldt dat je per aankoop minstens 5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 stuks voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden.
Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling.

Groepen reserveren best via het abonnementensysteem (korting vanaf 5 tickets).

Het voorverkooptarief geldt tot de laatste werkdag vóór de voorstelling. Op de dag zelf kan je enkel tickets aan kassaprijs kopen.

CC Asse is toegankelijk voor iedereen. Bij alle voorstellingen in de cultuurzaal (georganiseerd door het CC) worden er plaatsen met goede zichtbaarheid voorzien voor 8 rolstoelgebruikers en hun begeleiders.

Rolstoelgebruikers en hun begeleiders (op vertoon van hun begeleiderspas) die graag een voorstelling bijwonen kunnen echter niet via de website reserveren. Dit kan telefonisch, via e-mail of aan de balie van het CC.

Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. 

Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten – tickets kopen, verkopen of ruilen.

Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hoger vermeld wel aanbieden op de ruilbox.

Onze voorstellingen beginnen steeds op het aangekondigde uur. Na aanvang van de voorstelling wordt er geen publiek meer in de zaal toegelaten, tenzij tijdens eventuele pauzes.

Te laat door overmacht? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Soms dienen we een activiteit te annuleren (wegens onvoorziene omstandigheden, annulatie van het gezelschap, onvoldoende interesse...). In dat geval worden jouw tickets terugbetaald.