Via deze website kan je online het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment in CC Asse en de bib kopen vanuit jouw luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7.
Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je zit.

Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets meteen betalen in een beveiligde betaalomgeving. Onze ticketprijzen omvatten alle betalingskosten.

Na de betaling ontvang je de tickets in jouw mailbox (Print at Home) of op jouw smartphone (Ticketmatic App).
Eenmaal in het CC zal de unieke barcode op jouw ticket door één van onze vrijwilligers ingescand worden aan de toegangsdeur van de zaal.

Ticketmatic App

Installeer de Ticketmatic App op jouw smartphone. Al jouw tickets zijn automatisch beschikbaar in de app, zelfs als je offline bent. Het is dus niet langer nodig om tickets te downloaden en te printen, wat uiteraard heel wat papier en inkt uitspaart. Op die manier wordt ticketverkoop heel wat duurzamer.

De Ticketmatic App heeft nog bijkomende voordelen:
- een bericht wanneer een evenement eraan komt;
- eenvoudig tickets doorsturen aan vrienden;
- een bericht als een favoriet evenement uitverkocht raakt.

Ticketmatic App is beschikbaar op iOS en Android.

Betalen

Tickets kan je onmiddellijk en veilig online betalen.
Voor de veilige online betaling kan je kiezen tussen: 

 • Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard of Sodexo Sport&Culture Pass
  Je betaling wordt onmiddellijk uitgevoerd en je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je aankoop, samen met de digitale tickets (print at home).
   
 • Betalen met een geschenkbon
  De unieke code van jouw geschenkbon kan je bij het online afrekenen ingeven bij ‘Gebruik geschenkbon’. De bon wordt dan onmiddellijk in mindering gebracht.
   
 • Overschrijving
  Je ontvangt een e-mail met het bedrag, rekeningnummer en een gestructureerde mededeling. Betaal tijdig want de bestelling wordt automatisch geannuleerd wanneer de betalingstermijn verstreken is. Na ontvangst van je betaling krijg je de tickets via e-mail toegestuurd (print at home). 
   
 • Betalen aan de balie
  Aan de balie kan je jouw online gereserveerde tickets ook cash betalen, alsook met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques, Edenred-cultuurcheques of met een geschenkbon van CC Asse/gemeente Asse.

Geen computer of internet?

Beschik je over geen computer of internet, dan helpen we graag verder aan de balie van het CC. Onze medewerkers staan voor je klaar tijdens de openingsuren.

Voor alle vragen i.v.m. tickets kan je ons ook bereiken via e-mail via info [at] ccasse.be of telefonisch op 02 456 01 60.
Aan de balie kan je, behalve cash, ook betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheque, Sodexo-of Edenred-cultuurcheques of een geschenkbon van CC Asse/gemeente Asse.