Veel gestelde vragen

over je bezoek aan het CC

Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders hebben wij een beperkt aantal specifieke plaatsen in de zaal. Deze kan je echter niet via de website reserveren. Dit kan telefonisch (T 02 456 01 60), via e-mail of aan de balie van het CC.

Slecht te been? Een zitplaats op rijen A, B of C zorgt ervoor dat je geen trappen moet doen. 

Je assistentiehond is uiteraard van harte welkom. Gelieve dit echter te melden bij de reservatie, zo kunnen wij een geschikte zitplaats garanderen. De avond zelf begeleiden onze medewerkers je graag naar je plaats.

Conform de regelgeving met betrekking tot elektronisch versterkte (muziek)activiteiten beschikt CC Asse in de cultuurzaal over een meettoestel dat permanent de geluidsdruk meet en registreert.

CC Asse stelt ook gratis oordopjes ter beschikking van het publiek.

Kom dan even naar de balie, wij bezorgen jou een duplicaat. Scannen van e-tickets via smartphone of tablet is ook mogelijk.

Enkel het ticket is een geldig toegangsbewijs, een e-mail of overschrijving worden niet aanvaard.

Met je UiTPAS spaar je punten bij elke voorstelling georganiseerd door CC Asse of de bib. Deze punten kan je later inruilen voor leuke voordelen zoals een gratis ticket of (een) korting.

Scan jouw UiTPAS aan de spaarzuil, aan de balie van het CC. Bij activiteiten op locatie scan je een QR-code met je smartphone.

Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Onze ‘vrienden van het CC’ behoren tot de vrijwilligerswerking van CC Asse. Zij staan in voor de ticketcontrole bij voorstellingen, bewaken de vestiaire, zorgen voor de sleutels in de sleutelkasten en doen nog zoveel meer!

Interesse om ook aan te sluiten? Stuur een mailtje naar info [at] ccasse.be

Volgens het rookverbod van 13 december 2005 is het in alle openbare plaatsen verboden om te roken, dus ook in de locaties van CC Asse.

In CC Asse hangen bewakingscamera’s. Wegens veiligheidsredenen kan je gefilmd worden.