Rolstoelgebruikers

CC Asse is toegankelijk voor iedereen. Bij alle voorstellingen (georganiseerd door het CC) worden er plaatsen met goede zichtbaarheid voorzien voor 8 rolstoelgebruikers en hun begeleiders.

Rolstoelgebruikers en hun begeleiders (op vertoon van hun begeleiderspas) die graag een voorstelling bijwonen kunnen echter niet via de website reserveren. Dit kan telefonisch (T 02 456 01 60), via e-mail of aan de balie van het CC.

Begeleiderspas

CC Asse steunt het initiatief 'begeleiderspas'.
Hierbij krijgt de begeleider van een betalende klant met een handicap een gratis ticket (van toepassing bij een groot aantal voorstellingen).
Klik hier voor meer info over dit initiatief.

Ringleiding

De cultuurzaal is uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. 
Hoorapparaten met een T-stand hebben automatisch ontvangst. Hiervoor dien je wel de T-stand te laten activeren bij de audioloog. Voor slechthorenden zonder hoorapparaat (of zonder T-stand) liggen een aantal ontvangers gratis ter beschikking aan de balie. Reservatie vooraf is gewenst.

Geluidsnormen

Conform de regelgeving met betrekking tot elektronisch versterkte (muziek)activiteiten beschikt CC Asse in de cultuurzaal over een meettoestel dat permanent de geluidsdruk meet en registreert.

CC Asse stelt ook gratis oordopjes ter beschikking van het publiek.

Jonge bezoekers

Speciaal voor de allerkleinsten heeft CC Asse een aantal stoelverhogers zodat ze alles goed kunnen meemaken tijdens de voorstelling.