Vestiaire

Maak gebruik van onze gratis vestiaire. Omwille van de algemene veiligheidsvoorschriften mogen jassen en grote tassen/rugzakken niet mee de zaal in.

Onze bewaakte vestiaire is gratis maar verplicht, zowel bij voorstellingen van het CC als bij activiteiten door derden. De vestiaire bevindt zich naast de ticketbalie en blijft bemand tot 30 minuten na de voorstelling. Haal na de voorstelling eerst je spullen af alvorens je verder geniet van een drankje.

Balie

De kassa opent steeds 30 minuten vóór de voorstelling. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk 15 minuten voor aanvang worden opgehaald, zoniet worden ze vrijgegeven.

Te laat! Wat nu?

Onze voorstellingen beginnen steeds op het aangekondigde uur. Na aanvang van de voorstelling wordt er geen publiek meer in de zaal toegelaten, tenzij tijdens eventuele pauzes.

Te laat door overmacht? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Tickets

Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Wanneer een voorstelling niet kan doorgaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap, betalen we de tickets integraal terug.

Foto's

Het maken van foto’s, film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, tablets en smartphones.

GSM en wifi

Schakel je gsm, smartphone, tablet... uit vóór aanvang van de voorstelling.

In alle publieke delen van het gebouw is gratis wifi voorzien. Je kan hiervan gebruikmaken vòòr en na de voorstelling, of tijdens de pauze.