Tadaa! Ze zijn er!!

Vanmorgen uit de oven gehaald, nu in ons pottenatelier in de foyer van het Oud Gasthuis!

figuranten gezocht voor opname film

Studenten van het RITCS zoeken figuranten voor de opname van hun film (afstudeerproject) in de cultuurzaal op dinsdag 26 maart. Regie: Coen Leuven en onder begeleiding van Stijn Coninx.

IEDEREEN POTTENBAKKER (nav Erfgoeddag)

In de aanloop naar de Erfgoeddag deelt de keramiekafdeling van de Kunstenacademie in een kant-en-klaar pakket haar vakmanschap en materiaal. Iedereen pottenbakker! Voor wie altijd zelf als eens een pot heeft willen bakken, maar afgeschrikt wordt door glibberige draaitafels.

Extra voorstellingen Piet Piraat en De Toverlantaarn

De ticketverkoop voor 'Piet Piraat en De Toverlantaarn' is op volle snelheid. Twee van de drie shows op zaterdag zijn uitverkocht en voor de derde show zijn er nog slechts een handvol plaatsen. Vandaar dat Studio 100 op vrijdag 19/4 twee extra shows plant.

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met zo een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.