vacature jongerenwerker

Het gemeentebestuur van Asse gaat over tot de aanwerving van een enthousiaste jongerenwerker (m/v/x) voor de dienst Jeugd (niv. B1-3/voltijds/contractueel). Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk 22 augustus 2019 het verplichte inschrijvingsformulier in te vullen.

zomerkampen

Net als vorige zomer organiseren de sport- en jeugddienst van onze gemeente weer supertoffe zomerkampen. Hou je van klimmen, kruipen en klauteren? Van knutselen en creatieve activiteiten? Voetballer? Skater? Of gewoon: Ready To Go? Dan hebben we heel wat lekkers voor jou.

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!