Namen gasten Duvelsverzen bekend!

Dichter Lotte Dodion, zanger Frank Vanderlinden, geluidstechnicus Dirk Miers en singer-songwriter Gustav Leo. Dat zijn de namen van de gasten van de nieuwe Duvelsverzen; eind januari.

Jukebox 2020: jij kiest de liedjes!

Op zaterdag 1 februari zijn Tine Embrechts, Nele Bauwens en Lucas Van den Eynde hier te gast met Jukebox 2020. Surf naar www.jukebox2020.be en bepaal mee welke liedjes zij gaan zingen.

Lode Pletinckx stelt nieuw boek voor

Dialect-kenner Lode Pletinckx (80) heeft een nieuw boek uit: ‘Spraakkunst van het Asses’. De auteur stelt zijn boek voor op donderdag 12 december op de zolder van het Oud Gasthuis.

Maak van Asse De Warmste Gemeente

Maak van Asse De Warmste Gemeente. Maak je vereniging, vrienden en familie warm om een toffe actie te organiseren voor Music For Life.

onze ruilbox: een woordje uitleg

Op zoek naar tickets voor voorstellingen en / of workshops die reeds uitverkocht zijn? Kan je onverwachts niet naar een voorstelling komen en wil je je tickets te koop aanbieden? Onze ruilbox helpt daarbij een handje.

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.