CC Asse gesloten tot eind mei

Gezien de strengere federale regels om het corona-virus in te perken, worden al onze activiteiten (voorstellingen en workshops) en evenementen in de gebouwen van CC Asse geannuleerd tot eind mei 2020.

Hoofdbib Asse organiseert afhaalpunt

In het kader van de maatregelen tegen het coronavirus blijft bib Asse gesloten t.e.m. zondag 19 april 2020. Maar vanaf maandag 6 april wordt het wel mogelijk om boeken te reserveren en af te halen op afspraak na een online aanvraag.

Bumba gaat later op reis

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus gaan de voorstellingen van 'Bumba op reis' niet door. Studio 100 houdt ticketkopers op de hoogte via mail. Voor updates kan je terecht op de website van Studio 100.

concert Rob de Nijs afgelast

Het concert van Rob de Nijs op 3 mei wordt geannuleerd. De organisatoren bekijken of dit optreden verplaatst kan worden.

Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be

Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be. In tijden van corona brengen Cultuurconnect, cultuurhuizen en gezelschappen cultuur rechtstreeks je huiskamer in. Via podiumaanhuis.be kan je van thuis uit genieten van meer dan 40 straffe podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel.

Gemeente lanceert platform 'Asse helpt'

In samenwerking met Give A Day heeft de gemeente het platform ‘Asse Helpt’ opgericht. Op www.asse.be/assehelpt kan je als vrijwilliger je diensten aanbieden of kan je als persoon die hulp wenst je vraag discreet stellen.

Update: corona-virus

Gezien de laatste richtlijnen rond het coronavirus, zijn ook wij aan het puzzelen om nieuwe data te vinden voor voorstellingen. Álle ticketkopers die een ticket hebben voor een voorstelling of workshop in de maand maart, krijgen (of kregen reeds) eerstdaags een mail of telefoontje van ons.

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.