Om tickets te bestellen, klikt u op het winkelwagentje rechtsboven.


Richtlijnen tickets

Online kopen en betalen
Je kan via deze website het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment in CC Asse kopen vanuit jouw luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je zit.

Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets meteen betalen met Visa/Mastercard, Bancontact, KBC Online,….. Je kan ook kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. Daarna kan je je tickets zelf thuis afprinten (Print at Home). Dat ticket breng je mee naar de zaal. Aan de ingang scant één van onze vrijwilligers de barcode op je ticket in.

Een handig stappenplan voor deze online verkoop kan je hier downloaden of je vraagt een geprint exemplaar aan onze balie. In dit document leggen we je stap voor stap uit hoe je online tickets kan kopen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Betalen met geschenkbons/Cultuurcheques
Beschik je nog over een ‘oude’ geschenkbon (waarde 5 euro) zonder code? Kies dan voor overschrijving en kom binnen de 10 werkdagen met de bon(nen) naar de balie.
Beschik je over een nieuwe (online) geschenkbon? Dan kan je de code ingeven bij ‘Gebruik geschenkbon’. De bon wordt dan in mindering gebracht. 
Geschenkbon bestellen.

Rolstoel
Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders hebben wij een beperkt aantal specifieke plaatsen in de zaal. Deze kan je echter niet online reserveren. Gelieve contact op te nemen met ons secretariaat voor het reserveren van deze plaatsen.

Losse tickets
Het voorverkooptarief geldt tot de laatste werkdag vóór de voorstelling. Op de dag zelf kan je enkel tickets aan kassaprijs kopen.

Abonnement/Groepen
De prijzen voor losse tickets staan bij elke voorstelling vermeld. Voor de avondvoorstellingen hebben we een abonnementenformule uitgewerkt.

We hebben twee abonnementsformules: +21 jaar en -21 jaar.
Voor beide formules geldt dat je per aankoop minstens 5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 stuks voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling. Vul ook de naam en het e-mailadres van de andere tickethouder(s) in, zo ontvangen zij eveneens de mail met nuttige info over de voorstelling en eventuele wijzigingen.

Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

Uitverkocht
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. 

Ruilbox
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten – tickets kopen, verkopen of ruilen.

Klik hier voor meer uitleg. 

Niet gebruikte tickets
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hierboven vermeld wel aanbieden op de ruilbox.

Laatkomers
Onze voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden.

Annulatie activiteit
Soms dienen we een activiteit te annuleren (wegens onvoorziene omstandigheden, annulatie van het gezelschap, onvoldoende interesse, ...). In dat geval worden uw tickets terugbetaald.

Geschenkbon
Vanaf dit seizoen online verkrijgbaar én inwisselbaar. Hiermee kan je wel enkel tickets kopen voor  voorstellingen georganiseerd door CC Asse. 
Deze cultuurcheque is onbeperkt geldig.

 Verplichte vestiaire

Zowel bij eigen voorstellingen van het CC als bij activiteiten door derden is de vestiaire verplicht. Deze bevindt zich naast de ticketbalie. Tot 30 minuten na het einde van de voorstelling is de vestiaire bemand. Kom na de voorstelling eerst je jas halen alvorens je verder geniet van een drankje. Het gebruik van de vestiaire is gratis.

Oordopjes
CC Asse volgt de geldende geluidsnormen voor voorstellingen in onze zalen. Indien nodig stellen we oordopjes ter beschikking. Vraag er naar aan de avondkassa.